Skip to main content

Over ons

Over Vennix Online

Vennix Online bestaat uit een klein team jonge creatievelingen. Hierdoor zijn wij erg flexibel en persoonlijk. Onze specialiteit en passie ligt bij SEO, de websites die wij maken zijn dan ook gericht op zoekresultaten. Wij genieten het meest wanneer we klanten vrolijk kunnen maken met mooie resultaten. Werken doen wij  graag overal en nergens, maar vooral vanuit huis. Wanneer je een persoonlijk gesprek wil, komen wij naar jou toe!

Contact opnemen

Over Vennix Online

Vennix Online bestaat uit een klein team jonge creatievelingen. Hierdoor zijn wij erg flexibel en persoonlijk. Onze specialiteit en passie ligt bij SEO, de websites die wij maken zijn dan ook gericht op zoekresultaten. Wij genieten het meest wanneer we klanten vrolijk kunnen maken met mooie resultaten. Werken doen wij  graag overal en nergens, maar vooral vanuit huis. Wanneer je een persoonlijk gesprek wil, komen wij naar jou toe!

Contact opnemen

Een webbureau dat écht voor je klaarstaat

Onze klanten weten dat ze altijd bij ons terecht kunnen. Wij streven naar eerlijkheid en een heldere communicatie. Dit is voor ons dan ook de basis van elke goede samenwerking.

Wij geven eerlijk en open advies

Onze adviezen zijn bedoeld om je zo goed mogelijk te informeren. Wij helpen je graag zo goed mogelijk vooruit. Zijn wij daar de meest geschikte partij voor? Dan gaan wij graag de uitdaging aan!

Klantenservice staat bij ons voorop

Wij gaan “the extra mile” om onze klanten te helpen. Simpele problemen lossen we kosteloos op. Kom je er met je website niet uit of heb je problemen met je mail? Indien mogelijk lossen wij het dezelfde dag nog voor je op!

Ons team

Ons team jonge creatievelingen staat altijd klaar om je een passend advies te geven.

Bas

Online marketing & Webdesign

Eigenaar van Vennix Online met passie voor SEO. Verder weet hij van alles wel iets.

Niels

Vormgeving & Sales

Onze chef visuals. Niels weet jouw wensen haarfijn te vertalen naar een passende huisstijl voor jouw bedrijf.

Wesley

Content  & SEO

Energiek, creatief en erg precies. Weet pakkende teksten te schrijven en leert steeds meer over de technische kant van SEO.

Dit zeggen anderen

Voor Latenzo by Bomont hebben we samengewerkt met Paperclicks, onder de oude naam Latenzo werkten zij al met Paperclicks. De overgang verliep soepel en efficiënt dankzij de service van Paperclicks. Goed contact gehad met Bas, ze waren altijd goed bereikbaar, zeer snel en hielpen ons geduldig op weg. De geboden uitleg was altijd helder en praktisch. Een betrouwbare partner die proactief meedenkt!
Frederieke T.
Frederieke T.
1719479842
Dankzij Bas en zijn collega's van Paperclicks hoef ik me geen zorgen te maken over het online gedeelte van ondernemen. Ze staan altijd voor je klaar en lossen problemen direct op. Super!
Lars B.
Lars B.
1718098827
Paperclicks zijn de de 5 sterren zeker waard!Het is een zeer fijn, betrouwbaar en flexibel bedrijf die de klant op nummer 1 zet!
Pascal P.
Pascal P.
1717581215
Erg tevreden met de diensten van Paperclicks. Denken mee een werken resultaatgericht!
Halil K.
Halil K.
1717318845
Ik heb het bedrijf Paperclicks leren kennen als een innovatief bedrijf.Het is een jong bedrijf met gedreven en creatieve medewerkers.Wat mij bevalt is dat ze niet in vaste denkpatronen blijven hangen en buiten de gebaande paden durven te gaan.Deze werkwijze levert mooie resultaten op.De projecten die ze afleveren zijn procesmatig erg goed ingericht waarbij het klantgerichte aspect goed in balans met het proces blijft.Paperclicks is een bedrijf dat ik een echte aanrader vind.
Ronald N.
Ronald N.
1717234980
Wij werken inmiddels al even met Vennix online, en zijn méér dan tevreden over het werk wat zij leveren. Snel, accuraat en denken mee. TOP bedrijf waar we graag nog lang mee verder willen.
Millers Oils B.
Millers Oils B.
1689940773
Ik ben zeer tevreden met Bas hoe hij alles geregeld voor mij heeft.Ik heb nou een heel mooie website. Bedankt!
Albert T.
Albert T.
1673373347
Vennix Online heeft mij ontzend goed geholpen bij het SEO proces voor een partij waarmee ik werk in een hoog concurrerende markt *(Elektrische fietsen). Het was ons binnen 3 maanden gelukt om de éérste positie te bemachtigen op het gewenste trefwoord en meer.Naast de SEO expertise is communicatie erg fijn, werken ze discreet als je white-label of in een samenwerking te werk gaat en zijn ze altijd ontzettend degelijk en begripvol.Ik zou Vennix Online en Bas volhartig aanraden.
Jannick
Jannick
1669966523
Bas weet wat ie doet, communiceert duidelijk en komt afspraken na. Voor onze SEO is hij een kanjer.
Jeannette R.
Jeannette R.
1668328042
Bas voelt heel goed aan wat je wil met de website, geeft duidelijk advies. Ik ben er heel blij met en ook met de fijne support nadien👍
Nicole O.
Nicole O.
1667986578
Super fijne samenwerking! Professioneel en veel kennis op gebied van SEO.
Esmee D.
Esmee D.
1667985372
We hebben door Vennix Online twee nieuwe websites laten maken waar we heel tevreden over zijn. Hierbij professioneel advies, uitwerking en oplevering van de websites. Al met al erg tevreden en ik kan het iedereen aanraden.
H. P.
H. P.
1667983370
Een super bedrijf!Denk met je mee en zorgt ervoor dat je groeit op de socials en Google!Sinds dag één word je bij elke zet erbij betrokken en vraagt ook wat je er zelf van vind. Dit geeft mij het vetrouwen dat ze weten wat ze doen en dus ook voor jou hard werken!Ga zo door mannen! 💪
Mohamed R.
Mohamed R.
1667933718
Bas en zijn team hebben alles in huis voor een mooie snel werkende én vindbare website. Ontwerpers, websitebouwers, SEO en SEA onder één dak. Er wordt goed geluisterd en deskundig geadviseerd. Super tevreden!
Astrid K.
Astrid K.
1667812819
Bas Vennix is een zeer kundige persoon als het gaat om websites, inrichting en vooral vormgeving.Hij luistert echt naar wat je wil en vertaalt dat naar een website waar je trots op kan zijn. Voor mij nooit meer een ander voor mijn website.
Tricky B.
Tricky B.
1642524577
Tof design, google friendly en goede service!
rene B.
rene B.
1622620907
Goede kwaliteit en luisterend naar de wensen van de klant
Sander van M.
Sander van M.
1615981293
Super service. Snelle levering en professioneel. Deze woorden omschrijven Vennix online. Aanrader als je een goede website nodig hebt. Denkt goed mee en komt met ideeën.
Mitchel G.
Mitchel G.
1611657193
Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt. En een website naar wens gemaakt. Ook gekozen voor onderhoud en service wanneer er iets is stuur ik een apje en is het dezelfde dag geregeld.
Ahmed L.
Ahmed L.
1611083086
In korte tijd een mooie website gemaakt en goed geholpen met mijn wensen
Steven Sayers (.
Steven Sayers (.
1602510600
js_loader