Klantcase Menzilliving

Strak design in de stijl van Menzilliving

Future-proof website

van alle wensen voorzien

Menzilliving

“Menzil Living staat voor high-end interieurdesign. Dit bewerkstelligen we door exclusieve interieurs te ontwerpen, die een weerspiegeling zijn van de smaak, stijl en wensen van onze cliënten.”

Een site die hierbij past is natuurlijk extreem belangrijk. Deze hebben wij gerealiseerd.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Snelle oplevering

Al snel stond de eerste versie van de nieuwe website online. De website heeft een uniek design. Helemaal passend in de stijl van Menzilliving.

2. Complete website

Wij hebben ervoor gezorgd dat Menzilliving precies kreeg wat deze nodig had. Een complete website, van elke wens voorzien.

3. Future-proof

Er liggen al plannen om de website uit te breiden. Wij zorgen ervoor dat de website future-proof is. Zo kan deze gemakkelijk uitgebreid of geüpdatet worden

Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt. En de website is naar wens gemaakt. Ook gekozen voor onderhoud en serivce, wanneer er iets is stuur ik een aapje en is het dezelfde dag geregeld.

–  4 Seizoen Veranda

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Menzilliving geholpen met

Web-development | Webshop | Hosting | Onderhoud

Meer voorbeelden