Klantcase 4 Seizoen Veranda

Strak design in de geüpdatete stijl van 4 Seizoen Veranda

Vernieuwde brochure

Maandelijkse SEO

4 Seizoen Veranda

Of het nu gaat om een compleet nieuwe veranda, het renoveren van uw huidige veranda of het onderhouden van uw veranda: 4 Seizoen Veranda helpt u graag. Om de klant beter te kunnen helpen wilden zij een verbeterde website. Wij hebben dit met plezier verzorgd.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Snelle oplevering

Al snel stond de eerste versie van de nieuwe website online. De website heeft een uniek design. Helemaal passend in de stijl van 4 Seizoen Veranda.

2. Complete webshop

Wij hebben ervoor gezorgd dat 4 Seizoen Veranda precies kreeg wat deze nodig had. Een complete webshop, van elke wens voorzien.

3. Maandelijkse SEO

Om ervoor te zorgen dat 4 Seizoen Veranda meer bezoekers trekt passen wij maandelijkse SEO toe.

Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt. En de website is naar wens gemaakt. Ook gekozen voor onderhoud en serivce, wanneer er iets is stuur ik een appje en is het dezelfde dag geregeld.

–  4 Seizoen Veranda

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben 4 Seizoen Veranda geholpen met

Web-development | Webshop | Brochure | SEO | Hosting | Onderhoud

Meer voorbeelden