Restaurant Bandung

Snel een goede website

Frisse nieuwe site op basis van de oude website

Met reserveringen

Indonesisch Restaurant Bandung in Den Bosch

Restaurant Bandung kwam bij ons met de vraag de oude website weer “netjes” te maken. Nadat wij de site hadden bekeken leek het ons beter om een hele nieuwe website te bouwen. Na akkoord zijn wij direct aan de slag gegaan. Met behoud van de oude functionaliteiten hebben wij deze sfeervolle website gemaakt.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Website

Binnen één week stond de herbouwde website online. De website heeft de oorspronkelijke maar geüpdate look . Helemaal passend in de stijl van Restaurant Bandung.

2. Menukaart

Dit Indonesische restaurant heeft een zeer uitgebreide menukaart. Deze hebben wij met mooie vormgeving op de website geplaatst.

3. Ondersteuning

Wij staan altijd klaar om Restaurant Bandung te ondersteunen. Lukt er iets niet? Dan kan er altijd even gepraat worden. Zo hoeft de eigenaar zich geen zorgen te maken.

In korte tijd een mooie website gemaakt en goed geholpen met mijn wensen.

–  Restaurant Bandung

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Restaurant Bandung geholpen met

Web-development | Hosting

Meer voorbeelden