Klantcase Etias Aboukir

Tijdloos strak design in de stijl van Aboukir

Nieuwe website voor terugkerende klant

SEO & Ondersteuning

Migratie-advocaat in Eindhoven

Etias Aboukir is de nieuwe handelsnaam van onze klant “Aboukir”.  Aboukir is een advocaat gevestigd in Eindhoven die zich specialiseert in het migratierecht. Bij deze nieuwe naam hoort uiteraard ook een nieuwe website. De nieuwe stijl viel bij de klant erg in de smaak. Naast de website hebben we ook geholpen met hosting en online vindbaarheid. De website zal in de toekomst nog meertalig worden gemaakt.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Website

Al snel stond de eerste versie van de nieuwe website online. De website heeft een tijdloos modern design. Helemaal passend in de stijl van Etias Aboukir.

2. SEO

Alleen een mooie site is natuurlijk niet voldoende om opdrachten binnen te krijgen. Nadat de website klaar was zijn wij aan de slag gegaan met de online vindbaarheid van de website.

3. Ondersteuning

Wij staan altijd klaar om Etias Aboukir te ondersteunen. Lukt er iets niet? Dan lossen wij dit probleemloos op.

*REVIEW PENDING*

–  Etias Aboukir

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Etias Aboukir geholpen met

Web-development | SEO | Optimalisatie | Hosting | Onderhoud

Meer voorbeelden