Klantcase Gestructureerde Chaos

Tijdloos strak design in de stijl van Mr Beermachine

Unieke website, gebouwd op basis van de podcast.

Podcasts geïntegreerd in de website

Gestructureerde Chaos

 

Gestructureerde Chaos is een podcast en beschrijft zichzelf als volgt:
“Gestructureerde chaos is hoe ik mijn leven omschrijf. In deze show hoor je wat ik doe en beleef”. Gestructureerde Chaos wilde een website die past bij de podcast. Deze hebben wij met plezier gerealiseerd.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Snelle oplevering

Al snel stond de eerste versie van de nieuwe website online. De website heeft een uniek design. Helemaal passend in de stijl van Gestructureerde Chaos.

2. Complete website

Wij hebben ervoor gezorgd dat Gestructureerde Chaos precies kreeg wat deze nodig had. Een complete website, van elke wens voorzien.

3. Integratie

Om een gehele ervaring aan te bieden op de website is de podcast geïntegreerd in de website. Zo kan men overal luisteren naar de podcast.

Review Pending

–  Gestructureerde Chaos

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Gestructureerde Chaos geholpen met

Web-development | Unieke Website | Hosting | Onderhoud

Meer voorbeelden