Klantcase Artichoque

Strak design in de geüpdatete stijl van Artichoque

Built-in music player

SEO

Artichoque

Of het nu gaat om een Jazz song of een heerlijke klassieker, Artichoque helpt u graag. Om de klant beter te kunnen helpen wilde Artichoque een verbeterde website. Wij hebben dit met plezier verzorgd, inclusief een hele gave music player.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Snelle oplevering

Al snel stond de eerste versie van de nieuwe website online. De website heeft een uniek design. Helemaal passend in de stijl van Artichoque.

2. Tot in de puntjes

Wij hebben ervoor gezorgd dat Artichoque precies kreeg wat deze nodig had. Een complete website, voorzien van iedere wens.

3. Music Player

Als muziekstudio wil je natuurlijk laten zien wat je in huis hebt. Hierom besloten wij om een music player te implementeren. Zo kan iedereen de prachtige geluiden van Artichoque ervaren.

Tof design, google friendly en goede service!

– Artichoque

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Artichoque geholpen met

Web-development | Website | Music Player | SEO | Hosting | Onderhoud

Meer voorbeelden