Skip to main content

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je de zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Dan zit je bij Vennix Online aan het juiste adres! SEO is onze passie en specialiteit. Elke dag verbeteren wij  de online vindbaarheid van bedrijven. Door onze zoekmachine optimalisatie komt jouw website hoger in Google. Dit zorgt voor meer bezoekers en potentiële klanten!

Vennix Online kent de fijne kneepjes van SEO en richt jouw website optimaal in voor zoekmachines. Wil je graag SEO uitbesteden? Neem dan direct contact met ons op.

ik wil hoger in Google
“90% van de mensen zoekt niet verder dan de eerste pagina van Google”

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je de zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Dan zit je bij Vennix Online aan het juiste adres! SEO is onze passie en specialiteit. Elke dag verbeteren wij  de online vindbaarheid van bedrijven. Door onze zoekmachine optimalisatie komt jouw website hoger in Google. Dit zorgt voor meer bezoekers en potentiële klanten!

Vennix Online kent de fijne kneepjes van SEO en richt jouw website optimaal in voor zoekmachines. Wil je graag SEO uitbesteden? Neem dan direct contact met ons op.

ik wil hoger in Google
“90% van de mensen zoekt niet verder dan de eerste pagina van Google”

Het effect van SEO

Klantcase Frietfestijn

Groei van 120% in organisch verkeer in 1 jaar

Stijging van 95% in online vindbaarheid in 1 jaar

Recordaantal boekingen sinds optimalisaties

Website laten maken? | portfolio | Friet Festijn

Wat is Zoekmachine optimalisatie?

De naam zoekmachine optimalisatie geeft al een beetje prijs wat het inhoudt. Door te techniek en content van jouw website te optimaliseren voor Google, zal deze hoger in de zoekresultaten komen. Daardoor komen er meer bezoekers op jouw website. Deze nieuwe bezoekers zijn potentiële klanten voor jouw bedrijf! Wil je graag SEO uitbesteden? Onze SEO specialist helpt je graag! Neem direct contact met ons op.

Contact
Zoekmachine Optimalisatie | Resultaten in Google | SEO | Vennix Online

Kies voor SEO! 

 • Relevante zoektermen
 • Snellere website
 • Lokale vindbaarheid
 • Tekst optimalisatie
 • Hoger in Google
 • Gegarandeerd resultaat

De beste plek om een lijk te verbergen is op de tweede pagina van Google”

Ik wil beter vindbaar zijn!

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO) zo belangrijk is

Het meeste verkeer online komt via de organische zoekresultaten, zoals Google. Dit zijn bezoekers waar je niet hoeft te betalen (advertenties). In de meeste gevallen zijn dit bezoekers die specifiek naar jouw dienst of product op zoek zijn. Daarom is het juist zo belangrijk om jouw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen.

Contact opnemen

Lokaal beter vindbaar

Door lokale SEO ben je beter zichtbaar rondom je bedrijfslocatie. Wanneer je zoekt op “Website laten maken Tilburg” zie je Vennix Online er direct uitspringen! Daarnaast zorgt lokale zoekmachine optimalisatie ervoor dat je snel naar voren komt op Google Maps.

Optimaal voor de bezoeker

SEO kijkt ook naar het gebruiksgemak van de website. Is alles goed vindbaar en logisch ingedeeld? Met SEO sturen wij de bezoekers richting de content die zij zoeken. Bij het optimaliseren van de user experience is ook de snelheid van groot belang.

Teksten van kwaliteit

SEO bevat vele elementen. Dit komt omdat Google meer dan 200 ranking factors heeft. Toch blijft de tekst op de pagina’s de belangrijkste factor. Hiermee staat of valt de SEO van de website compleet.

SEO is onze specialiteit

De weg naar online succes!

1. Onderzoek & Target

We gaan op zoek naar dé zoektermen voor jouw bedrijf. Is er online voldoende vraag naar jouw dienst of product? Bij het targetten gaan we op zoek naar de doelgroep.

2. Optimalisatie van de website

Na het onderzoek gaan we de website optimaliseren voor de bezoekers. Denk hierbij aan een hogere snelheid, betere content, verbetering van de techniek en een heleboel magie!

3. Meten = Weten

Vervolgens meten en monitoren wij de bezoekers en posities in Google. We sturen bij, verbeteren en meten opnieuw. De resultaten laten wij vol enthousiasme aan je zien!

4. Meer bezoekers

Door je hogere posities in Google klikken mensen vaker door naar jouw website. Je website is nu beter vindbaar en wordt vaker bezocht. Door onze ervaring weten wij precies wat jouw website nodig heeft om online succes te behalen.

Prijzen SEO

Zoekmachine optimalisatie bieden wij in drie vormen aan. Bij de Basis SEO optimaliseren wij de website eenmalig. Hiermee boosten we de website en leggen we een uitstekende basis. Daarnaast hebben we het SEO Maand pakketten. Hierin gaan maandelijks SEO werkzaamheden uitvoeren. Alles om jouw website beter online zichtbaar te maken!

Basis SEOEffectieve basis optimalisatie

250,-

Eenmalig
 • Betere posities in Google
 • Effectieve eenmalige optimalisatie
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Snellere website
 • Meer bezoekers
aanvragen

Maand SEOEffectieve maand optimalisatie

200,-

Maandelijks
 • Posities op competitive zoekwoorden
 • Effectieve maandelijkse optimalisatie
 • Uitgebreid zoekwoorden onderzoek
 • Snellere website
 • Meer bezoekers
 • Maandelijkse reportage
 • 1 Landingspagina per maand
 • Meer focus zoekwoorden
aanvragen

Maand SEO proEffectieve maand optimalisatie

350,-

Maandelijks
 • Posities op competitive zoekwoorden
 • Effectieve maandelijkse optimalisatie
 • Uitgebreid zoekwoorden onderzoek
 • Snellere website
 • Meer bezoekers
 • Maandelijkse reportage
 • 2 Landingspagina’s per maand
 • Meer focus zoekwoorden
 • Snellere groei
 • Linkbuilding
aanvragen

SEO is duurzaam

SEO is een race, geen sprint. Het is een kwestie van bijhouden en updaten van de website om hogere posities te krijgen. Wanneer jouw website eenmaal geoptimaliseerd is voor zoekmachines geeft dit een aardig blijvend resultaat. Het is vanaf dan enkel een kwestie van bijhouden. Daardoor zal je op de langere termijn veel bezoekers/klanten naar je website trekken. Dit zijn potentiële klanten waar je niet meer voor hoeft te adverteren.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

De belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie worden door Vennix Online behandeld. Jouw website zal ranken op de trefwoorden die voor jouw bedrijf interessant zijn, of trefwoorden waar jij op gevonden wil worden. Lees hier onder verder om te zien wat SEO uitbesteden aan Vennix Online inhoudt.

Techniek (back-end)

Een van de belangrijke “ranking factors” van Google is de laadsnelheid. Door de techniek op de website te optimaliseren verbetert de (laad)snelheid van de website. Hierdoor krijgt jouw website een hogere positie in Google. Denk hier bijvoorbeeld aan afbeelding optimalisatie,  bestanden comprimeren, browsercaching en nog veel meer.

Tekst Optimalisatie

Goede SEO tekst is misschien wel de belangrijkste ranking factor in Google. Wanneer de technische kant van de website in orde is, voeren wij een trefwoorden onderzoek uit. Door per trefwoord te kijken naar de maandelijkse zoekresultaten en de concurrentie, bepalen wij welke zoektermen interessant zijn voor jouw website. Vervolgens passen wij de teksten van jouw website hier op aan. Op deze manier krijg je de meeste bezoekers op jouw website.

Afbeelding Optimalisatie

Naast het optimaliseren van tekst is het ook belangrijk om de afbeeldingen te optimaliseren. Google heeft geen idee wat er precies op jouw afbeelding staat. Om dit aan Google uit te leggen moet je deze dus voorzien van de juiste beschrijvingen. Dit doe je onzichtbaar in de code door de titel en ALT tag aan te passen. De afbeeldingen mogen ook niet groter zijn dan nodig, anders gaat dit ten koste van de laadsnelheid.

Google tools

Daarnaast meldt Vennix Online jouw website aan bij alle relevante tools van Google. Hiermee kunnen wij de website optimaal monitoren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Analytics: Om de bezoekers op je website te meten.
 • Search Console: Om de zichtbaarheid in Google te meten.
 • My Business: Om lokale SEO te stimuleren en reviews te verzamelen.

Linkbuilding

Ook linkbuilding is erg belangrijk als het om zoekmachine optimalisatie gaat. Linkbuilding gaat over het opzetten van een goede link-structuur op je website. Het meest waardevolle is het verzamelen van linkjes van relevante websites naar jouw website. Maar ook het intern linken van pagina’s en verwijzen naar belangrijke bronnen is erg waardevol.

Traag maar waardevol

Zoekmachine optimalisatie is een lopend proces. Je website staat niet binnen 1 week boven aan in Google. Meestal gaat hier meer tijd over heen. Voor het beste resultaat houden wij jouw website in de gaten en sturen wij waar nodig bij (SEO monitoring). Maandelijks worden de posities binnen Google bekeken en word er gezocht naar nieuwe mogelijkheden en verbeterpunten.

Neem vrijblijvend contact op

SEO uitbesteden kan al vanaf €200,- euro. Heb je interesse om jouw website te laten optimaliseren voor zoekmachines? Neem dan gerust hier contact op met Vennix Online. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe zoekmachine optimalisatie je hier bij helpt. Weet je toch niet helemaal zeker of SEO iets voor jou is? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw SEO door Vennix Online wil laten doen Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Ons werk

Portfolio bekijken