Skip to main content

Persoonlijke website

Persoonlijke website

Wil jij een kwalitatief hoogstaande persoonlijke website? Dan ben je bij Vennix Online aan het jusite adres. Wij maken niet alleen mooie websites. Sterker nog, wij bouwen websites gefocust op online succes. Zo ben je verzekerd van een persoonlijke website die:

  • Hoog scoort in Google
  • Snel laadt
  • Er professioneel uit ziet
  • Resultaat boekt

Voordelen van een persoonlijke website door Vennix Online

Overtuig gemakkelijk potentiële klanten

Door de online mogelijkheden is er veel competitie. Hierom is het belangrijk dat jij de klant écht overtuigd. Dit doe je met een persoonlijke website en/of portfolio.

Hoge vindbaarheid (SEO)

Een website, wanneer juist opgezet, heeft een veel grotere vindbaarheid dan bijvoorbeeld een advertentie o.i.d. Vennix Online is gespecialiseerd in SEO. Wij zorgen er voor dat jouw website daadwerkelijk resultaat boekt.

Snel en gemakkelijk contact

Contact is natuurlijk extreem belangrijk. Wanneer je een persoonlijke website gebruikt bied je de klant allerlei mogelijkheden aan om contact op te nemen. Deze mogelijkheden bepaal jij zelf en worden snel en gemakkelijk geïmplementeerd. Wij helpen je hier graag bij.

Online visitekaartje

Een persoonlijke website is extreem belangrijk voor iedere ondernemer. Je kunt het zien als een online visitekaartje. Wanneer mensen jouw naam Googlen, verschijnt jouw website direct bovenaan. Sterker nog, zonder kom je vaak moeilijk aan nieuwe klanten omdat men tegenwoordig vooral zaken doet via het internet. Een persoonlijke website geeft weer wie je bent, wat je kan en hoe men jou kan bereiken.

Waarom een Persoonlijke website?

Zoals hierboven al beschreven kun je een persoonlijke website ook als online visitekaartje zien. Hierom is het extreem belangrijk dat je opvalt. Jouw website moet spreken voor wie jij bent en wat jij kunt. Jouw website is eigenlijk een personificatie van jouw bedrijf. Een unieke, sprekende website is cruciaal.

Een persoonlijke website die óók responsive nog is.

Tegenwoordig bestaat ongeveer 50% van het internetgebruik uit mobiel gebruik. Blijkt uit een onderzoek in 2020. Hierom is het belangrijk dat jouw persoonlijke pagina niet alleen op desktop werkt. Vennix Online maakt mooie websites, geschikt voor elk device.

Persoonlijke website | Een unieke website, voor jouw gemaakt

Vennix Online helpt in de online wereld

Vennix Online is een webbureau in Tilburg. Wij houden van heldere communicatie, goede afspraken en een eerlijke prijs. Ons bureau is gespecialiseerd in SEO (zoekmachine optimalisatie). De websites bouwen wij gericht op de resultaten in Google.

Dit zeggen anderen

Wij werken inmiddels al even met Vennix online, en zijn méér dan tevreden over het werk wat zij leveren. Snel, accuraat en denken mee. TOP bedrijf waar we graag nog lang mee verder willen.
Millers Oils B.
Millers Oils B.
1689940773
Ik ben zeer tevreden met Bas hoe hij alles geregeld voor mij heeft.Ik heb nou een heel mooie website. Bedankt!
Albert T.
Albert T.
1673373347
Vennix Online heeft mij ontzend goed geholpen bij het SEO proces voor een partij waarmee ik werk in een hoog concurrerende markt *(Elektrische fietsen). Het was ons binnen 3 maanden gelukt om de éérste positie te bemachtigen op het gewenste trefwoord en meer.Naast de SEO expertise is communicatie erg fijn, werken ze discreet als je white-label of in een samenwerking te werk gaat en zijn ze altijd ontzettend degelijk en begripvol.Ik zou Vennix Online en Bas volhartig aanraden.
Jannick
Jannick
1669966523
Bas weet wat ie doet, communiceert duidelijk en komt afspraken na. Voor onze SEO is hij een kanjer.
Jeannette R.
Jeannette R.
1668328042
Bas voelt heel goed aan wat je wil met de website, geeft duidelijk advies. Ik ben er heel blij met en ook met de fijne support nadien👍
Nicole O.
Nicole O.
1667986578
Super fijne samenwerking! Professioneel en veel kennis op gebied van SEO.
Esmee D.
Esmee D.
1667985372
We hebben door Vennix Online twee nieuwe websites laten maken waar we heel tevreden over zijn. Hierbij professioneel advies, uitwerking en oplevering van de websites. Al met al erg tevreden en ik kan het iedereen aanraden.
H. P.
H. P.
1667983370
Een super bedrijf!Denk met je mee en zorgt ervoor dat je groeit op de socials en Google!Sinds dag één word je bij elke zet erbij betrokken en vraagt ook wat je er zelf van vind. Dit geeft mij het vetrouwen dat ze weten wat ze doen en dus ook voor jou hard werken!Ga zo door mannen! 💪
Mohamed R.
Mohamed R.
1667933718
Bas en zijn team hebben alles in huis voor een mooie snel werkende én vindbare website. Ontwerpers, websitebouwers, SEO en SEA onder één dak. Er wordt goed geluisterd en deskundig geadviseerd. Super tevreden!
Astrid K.
Astrid K.
1667812819
Bas Vennix is een zeer kundige persoon als het gaat om websites, inrichting en vooral vormgeving.Hij luistert echt naar wat je wil en vertaalt dat naar een website waar je trots op kan zijn. Voor mij nooit meer een ander voor mijn website.
Tricky B.
Tricky B.
1642524577
Tof design, google friendly en goede service!
rene B.
rene B.
1622620907
Goede kwaliteit en luisterend naar de wensen van de klant
Sander van M.
Sander van M.
1615981293
Super service. Snelle levering en professioneel. Deze woorden omschrijven Vennix online. Aanrader als je een goede website nodig hebt. Denkt goed mee en komt met ideeën.
Mitchel G.
Mitchel G.
1611657193
Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt. En een website naar wens gemaakt. Ook gekozen voor onderhoud en service wanneer er iets is stuur ik een apje en is het dezelfde dag geregeld.
Ahmed L.
Ahmed L.
1611083086
In korte tijd een mooie website gemaakt en goed geholpen met mijn wensen
Steven Sayers (.
Steven Sayers (.
1602510600
Betrouwbare partij om mee samen te werken. Levert snel en kwalitatief goed werk! Aanrader wanneer je een betaalbare website zoekt in Tilburg.
Pamela - H.
Pamela - H.
1596467579
Bas is bekwaam, communiceert helder en zeer betrokken! Hij heeft ons voorzien van een goede, mooie website welke hij ook kundig onderhoudt.
Marcel O.
Marcel O.
1593517467
In een week tijd heeft Bas een mooie professionele website gemaakt. De communicatie was fijn en snel. Ik ben super tevreden en ik zou hem zeker aanraden!
Cailin van L.
Cailin van L.
1588259555
js_loader

Recente projecten

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact