Klantcase Frietfestijn

Groei van 120% in organisch verkeer in 1 jaar

Stijging van 95% in online vindbaarheid in 1 jaar

Recordaantal boekingen sinds optimalisaties

In het kort

Frietfestijn is een rijdende frietwagen die je kan huren op basis van afkoop. Met het gezellige maar ook vakkundige personeel is Frietfestijn een echte aanrader op elk feest. Frietfestijn positioneert zich in het luxere segment.

De eigenaar van Frietfestijn kwam bij ons terecht met de vraag een nieuwe website te maken die écht scoort in Google. Na een goed gesprek over de wensen zijn wij aan de slag gegaan. 

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Website

Binnen twee weken stond was de eerste versie klaar. Na een maand was de website online . De nieuwe website van Frietfestijn heeft een strakke maar uitnodigende look. Helemaal passend in de stijl van Frietfestijn.

2. Bezoekers

Voor Frietfestijn is het online verkeer erg belangrijk. Daarom zijn wij aan de slag gegaan met SEO. In een jaar tijd zijn de bezoekers via Google met 120% gestegen. Frietfestijn heeft nog nooit zoveel boekingen ontvangen in 1 jaar.

3. Conversie

Nu de bezoekers gegroeid zijn, is het wel fijn als deze bezoekers ook een boeking plaatsen. Daarom hebben we de hele website geoptimaliseerd voor conversie. Samen met Frietfestijn maken we de website beter.

Duizenden nieuwe bezoekers via Google per jaar

Speciale functies

Boekingssysteem

Frietfestijn vroeg om een goed boekingssysteem. Deze hebben wij aan de website toegevoegd. De klanten hebben een mooie en gebruiksvriendelijke interface tijdens het boeken. Wanneer de boeking is geplaatst kan de eigenaar deze zelf goedkeuren in WordPress.

Automatische Mail

Er worden automatische mails verstuurd naar de klanten. Zo wordt 1 dag voor aanvang van het evenement een herinnering verstuurd. Achteraf wordt nogmaals een mail verstuurd met de vraag of alles naar wens was en of de klant een review achter wil laten.

Vraag naar de mogelijkheden

Wheel of fortune (Radje draaien)

In het kader van conversie optimalisatie hebben wij een “wheel of fortune” toegevoegd aan deze WordPress website. Wanneer klanten hun mailadres invullen maken ze kans op drie leuke prijzen.

Kortingscodes

Wanneer je een prijs hebt gewonnen wordt de kortingscode automatisch naar je mailadres verstuurd. De code vul je vervolgens eenvoudig in tijdens het boeken.

Het is een leuk interactief element op de website. Neem een kijkje op de website en probeer het zelf!

Contact opnemen

Wij hebben Frietfestijn geholpen met

Web-development | SEO | Conversie optimalisatie | Grafisch Design | Fotografie | Linkbuilding

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Meer voorbeelden