Skip to main content

Portfolio website

Portfolio website

Wil jij een kwalitatief hoogstaande portfolio website? Dan ben je bij Vennix Online aan het jusite adres. Wij maken niet alleen mooie websites. Sterker nog, wij bouwen websites gefocust op online succes. Zo ben je verzekerd van een portfolio website dat:

  • Hoog scoort in Google
  • Snel laadt
  • Er professioneel uit ziet
  • Resultaat boekt
Contact opnemen

Wat is een portfolio website?

Een portfolio (website) is een persoonlijke visualisatie waarin men beschrijft welke capaciteiten jij hebt. Hierbij is het belangrijk dat je jouw sterke punten onderbouwt met bewijs. Dit is vaak eerder gemaakt werk. Sommige portfolios graven nog een beetje dieper; ze laten dan een soort “roadmap” zien waarin toekomstdoelen worden vermeld.

Waarom een portfolio website?

Een portfolio website zorgt er niet alleen voor dat jij potentiële klanten overtuigt dat jij uiterst geschikt bent om hun klas te klaren. Een website geeft je namelijk de optie om gemakkelijk contact op te nemen en vragen te stellen. Zo haal je meer uit je portfolio dan wanneer deze enkel fysiek is. Daarnaast is het mogelijk om jouw website te optimaliseren voor SEO. Zo krijg je meer bezoekers op jouw website en dus meer potentiele klanten. Een online portfolio is een MUST voor iedere zelfstandige ondernemer.

Voordelen op een rijtje

  • Een overzichtelijke inzage in jouw krachten
  • Meer bezoekers
  • Snel en gemakkelijk contact.
portfolio maken | portfolio foto's op jouw website | Jouw portfolio website laten maken

Bij Vennix Online ben je verzekerd van

Heldere afspraken

Bij de ontwikkeling van jouw website is het extreem belangrijk dat we op één lijn zitten. Hierom bespreken we van te voren wat jij verwacht en wat wij bieden. Samen zetten we iets moois neer.

Snelle levering (Slechts twee weken?!)

Binnen enkele dagen hebben we een eerste opzet. Het idee is om binnen twee weken online te zijn. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kan jij gemakkelijk feedback geven. Zo kunnen wij dé perfecte website bouwen. 

Complete nazorg

Wanneer de website helemaal naar wens is leveren wij deze op. Vervolgens kan je deze eenvoudig zelf onderhouden. Kom je ergens niet uit? Wij helpen graag!

Vennix Online en portfolio websites

Wil je een website die écht resultaat boekt? Vennix Online maakt websites die er niet alleen mooi uit zien, maar ook online succes behalen. Zo krijg jij een website waar je echt iets aan hebt. Nog niet overtuigd? Neem eens contact met ons op. We babbelen graag over de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen

Wij werken inmiddels al even met Vennix online, en zijn méér dan tevreden over het werk wat zij leveren. Snel, accuraat en denken mee. TOP bedrijf waar we graag nog lang mee verder willen.
Millers Oils B.
Millers Oils B.
1689940773
Ik ben zeer tevreden met Bas hoe hij alles geregeld voor mij heeft.Ik heb nou een heel mooie website. Bedankt!
Albert T.
Albert T.
1673373347
Vennix Online heeft mij ontzend goed geholpen bij het SEO proces voor een partij waarmee ik werk in een hoog concurrerende markt *(Elektrische fietsen). Het was ons binnen 3 maanden gelukt om de éérste positie te bemachtigen op het gewenste trefwoord en meer.Naast de SEO expertise is communicatie erg fijn, werken ze discreet als je white-label of in een samenwerking te werk gaat en zijn ze altijd ontzettend degelijk en begripvol.Ik zou Vennix Online en Bas volhartig aanraden.
Jannick
Jannick
1669966523
Bas weet wat ie doet, communiceert duidelijk en komt afspraken na. Voor onze SEO is hij een kanjer.
Jeannette R.
Jeannette R.
1668328042
Bas voelt heel goed aan wat je wil met de website, geeft duidelijk advies. Ik ben er heel blij met en ook met de fijne support nadien👍
Nicole O.
Nicole O.
1667986578
Super fijne samenwerking! Professioneel en veel kennis op gebied van SEO.
Esmee D.
Esmee D.
1667985372
We hebben door Vennix Online twee nieuwe websites laten maken waar we heel tevreden over zijn. Hierbij professioneel advies, uitwerking en oplevering van de websites. Al met al erg tevreden en ik kan het iedereen aanraden.
H. P.
H. P.
1667983370
Een super bedrijf!Denk met je mee en zorgt ervoor dat je groeit op de socials en Google!Sinds dag één word je bij elke zet erbij betrokken en vraagt ook wat je er zelf van vind. Dit geeft mij het vetrouwen dat ze weten wat ze doen en dus ook voor jou hard werken!Ga zo door mannen! 💪
Mohamed R.
Mohamed R.
1667933718
Bas en zijn team hebben alles in huis voor een mooie snel werkende én vindbare website. Ontwerpers, websitebouwers, SEO en SEA onder één dak. Er wordt goed geluisterd en deskundig geadviseerd. Super tevreden!
Astrid K.
Astrid K.
1667812819
Bas Vennix is een zeer kundige persoon als het gaat om websites, inrichting en vooral vormgeving.Hij luistert echt naar wat je wil en vertaalt dat naar een website waar je trots op kan zijn. Voor mij nooit meer een ander voor mijn website.
Tricky B.
Tricky B.
1642524577
Tof design, google friendly en goede service!
rene B.
rene B.
1622620907
Goede kwaliteit en luisterend naar de wensen van de klant
Sander van M.
Sander van M.
1615981293
Super service. Snelle levering en professioneel. Deze woorden omschrijven Vennix online. Aanrader als je een goede website nodig hebt. Denkt goed mee en komt met ideeën.
Mitchel G.
Mitchel G.
1611657193
Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt. En een website naar wens gemaakt. Ook gekozen voor onderhoud en service wanneer er iets is stuur ik een apje en is het dezelfde dag geregeld.
Ahmed L.
Ahmed L.
1611083086
In korte tijd een mooie website gemaakt en goed geholpen met mijn wensen
Steven Sayers (.
Steven Sayers (.
1602510600
Betrouwbare partij om mee samen te werken. Levert snel en kwalitatief goed werk! Aanrader wanneer je een betaalbare website zoekt in Tilburg.
Pamela - H.
Pamela - H.
1596467579
Bas is bekwaam, communiceert helder en zeer betrokken! Hij heeft ons voorzien van een goede, mooie website welke hij ook kundig onderhoudt.
Marcel O.
Marcel O.
1593517467
In een week tijd heeft Bas een mooie professionele website gemaakt. De communicatie was fijn en snel. Ik ben super tevreden en ik zou hem zeker aanraden!
Cailin van L.
Cailin van L.
1588259555
js_loader

Recente projecten

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact