3-talige website op maat

SEO pakket, meer bezoekers

Custom visitekaartjes en briefpapier

In het kort

Advocatenbureau Aboukir is een 3 talig advocatenbureau. Met 14 jaar ervaring en meer dan 1100 afgeronde cases is Aboukir een veteraan in de advocatuur.

De eigenaar van Aboukir kwam bij ons terecht met de vraag een nieuwe 3-talige website te maken. Na een goed gesprek over de wensen zijn wij aan de slag gegaan. 

Website bekijken

Wat hebben wij geleverd?

Website

Binnen twee weken stond was de eerste versie klaar. Hierna zijn de taalopties toegevoegd en hebben wij de wensen van Aboukir verwerkt. De nieuwe website heeft een strakke maar sprekende look. Helemaal passend in de stijl van Aboukir.

Bezoekers

Om meer bezoekers te genereren hebben wij SEO toegepast. Door samen te werken met Aboukir hebben wij SEO kunnen toepassen in 3 talen. Zo krijgt Aboukir niet alleen nieuwe bezoekers vanuit Nederland, maar ook internationaal.

Eigen briefpapier

Aboukir wilde graag eigen, unieke visitekaartjes en bladwerk. Deze hebben wij dan ook met plezier gemaakt. Door uniek briefpapier straalt Aboukir nu nog meer professionaliteit uit en heeft hij gelijk een stukje reclame.

De unieke aanpak voor Aboukir

Custom drukwerk

Visitekaartjes

Aboukir vroeg om een custom visitekaartje. Deze hebben wij voor hem ontworpen aan de hand van zijn wensen. Zo heeft hij een visitekaartje welke alle informatie vertoont én er goed uit ziet.

Eigen briefpapier

Naast de unieke visitekaartjes wilde Aboukir graag eigen briefpapier. Ook deze hebben wij voor hem gerealiseerd. Hierdoor straalt hij professionaliteit uit!

Vraag naar de mogelijkheden

Wij hebben Aboukir geholpen met

Web-development | SEO | Conversie optimalisatie | Grafisch Design | Drukwerk | 3-talig design

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Meer voorbeelden