Klantcase Inventarisatiebureau Tilburg

Website binnen 2 weken

professionele uitstraling

wensen worden realiteit

In het kort

Inventarisatiebureau Tilburg, ook bekend als balansbureau, is een onderdeel van IBT-groep. De focus ligt op voorraadinventarisatie, winkelinrichting en service merchandise.

IBT-groep kwam bij ons terecht met de vraag een nieuwe website te maken voor hun onderliggende tak. Na een goed gesprek over de wensen zijn wij aan de slag gegaan. 

Website bekijken

Strategisch te werk

Wensen

Het is belangrijk dat de uitstraling van de website overeenkomt met de wensen vanuit IBT. Hierom hebben wij een aantal heldere gesprekken gehad om de website te maken zoals IBT verwacht.

Website

Binnen twee weken stond was de eerste versie klaar. Na een maand was de website online . De nieuwe website van Inventarisatiebureau Tilburg heeft een strakke maar uitnodigende look. Helemaal passend in de stijl van IBT.

“De puntjes op de i”

Tot slot hebben wij de puntjes op de i gezet voor de website. De laatste feedback is verwerkt. We lossen nog altijd graag problemen op voor IBT mochten zij ergens niet uitkomen met hun website.

Wij hebben Inventarisatiebureau Tilburg geholpen met

Web-development | Grafisch Design

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Meer voorbeelden