Klantcase Cosa Marion

Een website op maat gebouwd

Wensen worden werkelijkheid

Een unieke huisstijl

In het kort

Cosa Marion Ambulante pedicure in Oirschot en omgeving. Met een geschiedenis in de zorg weet Cosa Marion precies wat jij nodig hebt. Persoonlijke aandacht en ontspanning zijn erg belangrijk voor Cosa Marion.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Unieke stijl

Voor Cosa Marion is de stijl die de website weergeeft erg belangrijk. Deze moet natuurlijk passen bij de huisstijl zelf. Zo is de website echte toevoeging aan de Cosa Marion.

2. Website

Binnen twee weken stond de eerste variant klaar. Na een maand was de website online . De nieuwe website van Cosa Marion heeft een uitnodigende look, waarbij de sfeer goed is neergezet. Helemaal passend in de stijl van Cosa Marion.

3.  Nazorg

Natuurlijk helpen wij Cosa Marion altijd wanneer zij tegen problemen aanlopen. Of het nu gaat om technische support of marketing advies, wij helpen graag!

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit”

–  Cosa Marion

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Cosa Marion geholpen met

Web-development | Web-Design

Meer voorbeelden