Klantcase Barbershop Best Barbers

Een website op maat gebouwd

Wensen worden werkelijkheid

Een unieke huisstijl

In het kort

Barbershop Best Barbers is een awardwinning Barbershop in Best. Een herenkapper en Barbershop voor jong en oud, van Trendy tot Old/School inclusief hot towel shaves, waar een man man kan zijn en waar jongens mannen worden.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Unieke stijl

Voor Barbershop Best Barbers is de stijl die de website weergeeft erg belangrijk. Deze moet natuurlijk passen bij de Barbershop zelf. Zo is de website echte toevoeging aan de Barbershop.

2. Website

Binnen twee weken stond de eerste variant klaar. Na een maand was de website online . De nieuwe website van Best Barbers heeft een uitnodigende look, waarbij de sfeer goed is neergezet. Helemaal passend in de stijl van Barbershop Best Barbers.

3.  Nazorg

Natuurlijk helpen wij Best Barbers altijd wanneer zij tegen problemen aanlopen. Of het nu gaat om technische support of marketing advies, wij helpen graag!

“Vennix Online heeft een mooie website gemaakt. Erg tevreden met het resultaat”

–  Barbershop Best Barbers

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Barbershop Best Barbers geholpen met

Web-development | Webdesign

Meer voorbeelden