Skip to main content

Website bouwer

Jouw website laten bouwen door een website bouwer?

Ben je op zoek naar een website bouwer? Wil jij een website die niet alleen mooi is maar ook resultaat levert? Je hebt bij ons al een complete website voor 495,-.

Je bent een startende ondernemer en wilt een professionele website laten maken. Met deze website wil je jouw bedrijf presenteren aan de wereld. Neem contact met ons op, dan plannen we een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en doelen van de nieuwe website.

PROJECT STARTEN
Website bureau | Laat jouw website bouwen
“Vennix Online werkt net zo lang door tot jij 100% tevreden bent met jouw nieuwe website.”

Jouw website laten bouwen door een website bouwer?

Ben je op zoek naar een website bouwer? Wil jij een website die niet alleen mooi is maar ook resultaat levert? Je hebt bij ons al een complete website die voor 495,-.

Je bent een startende ondernemer en wilt een professionele website laten maken. Met deze website wil je jouw bedrijf presenteren aan de wereld. Neem contact met ons op, dan plannen we een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en doelen van de nieuwe website.

PROJECT STARTEN
Website bureau | Laat jouw website bouwen
“Vennix Online werkt net zo lang door tot jij 100% tevreden bent met jouw nieuwe website.”

Wat doet een website bouwer?

Websites bouwen en meer…

De naam zegt het al, een website bouwer bouwt websites. Zijn prioriteit ligt bij het realiseren van al jouw online wensen. Heb je zelf al een design? Dan bouwt de website bouwer deze perfect na! Hij bouwt de website en maakt de functies hiervan werkend, precies zoals jij wilt. Maar tegenwoordig kan een goede website bouwer veel meer dan enkel het maken van een mooie website. Zo helpt hij je graag bij het ontwerpen van jouw website en regelt hij zelfs jouw webhosting. Om een professionele website te laten maken heb je een goede website bouwer nodig. Het liefst kies je iemand waarmee persoonlijk contact en snel schakelen goed mogelijk is.

Als website bouwer helpen wij jou graag door een goede en professionele website te bouwen! Bij Vennix online heb je al een complete website vanaf 495,-.

Waarom kiezen voor een website bouwer?

Tegenwoordig zijn er zoveel tools waarmee je gemakkelijk een website kan maken, waarom zou je dan een website bouwer inhuren?

Focus je op jouw kwaliteiten.

Tijd is geld, door een website bouwer in te huren bespaar jij een hele hoop tijd zodat jij je kunt focussen op jouw krachten. Doen waar jij extreem goed in bent, je passie uitoefenen. Wij maken ons wel druk om het realiseren jouw droomwebsite.

Een goede website doet meer

Tegenwoordig is het een stuk lastiger om een goede website te maken, enkel een mooie website is niet meer genoeg. Het draait namelijk om efficiëntie en effectiviteit. Begeleid je bezoekers naar de juiste pagina, zorg ervoor dat je website toegankelijk is, en nog veel meer. Een succesvolle website is stiekem best een uitdaging. Dat maakt het voor ons juist leuk.

Goed gevonden worden (SEO)

Zoals hierboven verteld, een mooie website is niet alles. Sterker nog, je kan een prachtige website hebben, maar wanneer deze niet gevonden wordt heb je hier niets aan. Wanneer je je website laat bouwen door een goede website bouwer, wordt de website geoptimaliseerd voor SEO. SEO zorgt ervoor dat jouw website goed gevonden wordt. Dat betekent meer klanten!

Een website die altijd up to date is

Bijna 1/3 van alle websites draait op dit moment op WordPress. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Jouw nieuwe website maken wij daarom in WordPress. Omdat het zoveel gebruikt word zijn er ook steeds nieuwere versies en updates, hierdoor blijft jouw website altijd up to date. Hierdoor is de website gemakkelijk zelf te onderhouden en te bewerken. Via WordPress kan je zelf ook pagina’s toevoegen en is de nieuw gemaakte website niet gelimiteerd aan een aantal pagina’s. Ook achteraf ondersteunt Vennix Online je hierbij. Wil je toch meer weten? Lees dan hier verder over WordPress.

Website bouwer Tilburg | Seven Waves

WordPress Website laten bouwen

  • Onbeperkt zelf pagina’s toevoegen
  • Eenvoudig zelf je website aanpassen
  • Uitstekend te indexeren door Google
  • Contactpagina met contactformulier & Maps
  • Goed zichtbaar op mobiel, tablet en desktop
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Telefonische ondersteuning

"Een goede website bouwer bouwt eigenlijk heel weinig"

Waar houdt een goede website bouwer zich mee bezig?

Natuurlijk houdt een website bouwer zich bezig met het bouwen van een website. Echter focust een goede website bouwer zich op veel meer dan dat. Maar waar focust een goede website bouwer zich nog meer op?

Functionaliteiten en gebruiksgemak.

Jouw website is jouw kans om de bezoeker écht te overtuigen. Hierom is het belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is. Daarnaast bouwt hij de website zo, zodat de klant langer op de website blijft. Dit is goed voor jouw domein-autoriteit. Een goede website bouwer denkt dus overal over na! Wil je meer weten over gebruiksgemak? Lees dan ons stukje over UX-design hier.

Een goede fundering is belangrijk.

Een goede website bouwer zorgt ervoor dat het frame van jouw website ijzersterk is. Zo kun jij gemakkelijk aan de website werken zonder al te veel risico. Gaat er toch iets fout? Bij Vennix Online helpen onze webdevelopers je graag!

Content met de content.

Het is belangrijk dat je niet all-over-the-place gaat met je content. Ook de kwaliteit van de content is belangrijk. Een goede website bouwer weet dit en helpt je hier graag bij. Zo focus je de aandacht en weet je zeker dat je website doet wat je ervan verwacht.

Speelt in op de laatste trends.

Een goede website bouwer is op de hoogte van de laatste trends. Hij zorgt ervoor dat jouw website meegaat met de tijd en dat deze up-to-date blijft. Ook zorgt hij ervoor dat jouw website meegaat met de hype, zo blijven jij en je website je klanten positief verrassen!

Wij helpen in de online wereld

Vennix Online is een webbureau met een specialiteit in SEO.
Wij houden van heldere communicatie, goede afspraken en een eerlijke prijs.
Ons bureau is gespecialiseerd in SEO (zoekmachine optimalisatie).
De websites bouwen wij gericht op de resultaten in Google.
Bij ons kun je terecht voor zowel website als SEO diensten,
maar ook diensten zoals hosting en design.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten bouwen? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten met jou nieuwe website. Weet je toch niet helemaal zeker waar je jouw nieuwe website wilt laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken dan komen wij graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Ons werk

#TROTS

Een paar recente projecten waar wij trots op zijn. 

Portfolio bekijken