Skip to main content

Website laten maken kosten

Wat kost het om een Website te laten maken?

Wil jij een website laten maken, maar weet je niet zo goed wat je kan verwachten van de kosten? Vennix Online zet alles even globaal op een rijtje. Zo makkelijk is het namelijk nog niet om de kosten te generaliseren. De kosten van het laten maken van een website verschillen namelijk per bedrijf.

  • Zelfstandige webdesigners / kleine webbureau’s (300 tot 3.000 euro)
  • Grotere webbureau’s (2.500 tot 5.000 euro)
  • Grote complexe websites (5.000 tot 30.000 euro)
  • Simpele template (250 tot 1.500 euro)
  • Zelf een website maken via WordPress (50 euro)

Extra kosten

Hosting

Hosting is extreem belangrijk. Zorg ervoor dat je een host kiest die bij jou past. Let hierbij op: 

  • Heldere communicatie
  • Snelle laadtijden
  • Veel vrijheid

Dit kost vaak tussen de €5,- en €50,-.

SEO en onderhoud

SEO (oftewel zoekmachine optimalisatie) is belangrijk om jouw website op de kaart te krijgen. Vennix Online is gespecialiseerd in SEO en maakt websites die “SEO-proof” zijn. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk de juiste SEO-technieken toepassen.

Kosten Vennix Online

Vennix Online biedt al websites aan vanaf 395 euro. Wij beloven jou dan een website die niet alleen mooi is, maar ook resultaat boekt. Wij werken door tot jij tevreden bent.

Voordelen Vennix Online

Snelle service

Bij het laten maken van een professionele website hoort ook razendsnelle service. Wij snappen heel goed dat je jouw nieuwe site zo snel mogelijk wilt lanceren. Ons team belooft dat de eerste opzet van de website al binnen 2 weken online staat.

Eerlijke prijzen

Wij begrijpen dat jij als ondernemer niet te veel wilt betalen voor jouw nieuwe website. We spreken van te voren een nette prijs af. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Toegankelijk en communicatief webbureau

Communicatie is voor ons extreem belangrijk. Wij willen dat we een website maken waar jij echt gelukkig van wordt. Hierbij is niet alleen communicatie, maar ook jouw input belangrijk. Jouw input is altijd welkom!

Wil jij een WordPress Website laten maken?

Wil jij nu ook een WordPress website of heb je vragen over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Vennix Online maakt mooie websites die resultaat boeken. Onze passie ligt bij SEO en zo zorgen wij ervoor dat jouw website echt gevonden wordt.

Contact opnemen
Webdevelopment | Wat is web development

Vennix Online helpt in de online wereld

Vennix Online is een webbureau in Tilburg. Wij houden van heldere communicatie, goede afspraken en een eerlijke prijs. Ons bureau is gespecialiseerd in SEO (zoekmachine optimalisatie). De websites bouwen wij gericht op de resultaten in Google.

Dit zeggen anderen

Voor Latenzo by Bomont hebben we samengewerkt met Paperclicks, onder de oude naam Latenzo werkten zij al met Paperclicks. De overgang verliep soepel en efficiënt dankzij de service van Paperclicks. Goed contact gehad met Bas, ze waren altijd goed bereikbaar, zeer snel en hielpen ons geduldig op weg. De geboden uitleg was altijd helder en praktisch. Een betrouwbare partner die proactief meedenkt!
Frederieke T.
Frederieke T.
1719479842
Dankzij Bas en zijn collega's van Paperclicks hoef ik me geen zorgen te maken over het online gedeelte van ondernemen. Ze staan altijd voor je klaar en lossen problemen direct op. Super!
Lars B.
Lars B.
1718098827
Paperclicks zijn de de 5 sterren zeker waard!Het is een zeer fijn, betrouwbaar en flexibel bedrijf die de klant op nummer 1 zet!
Pascal P.
Pascal P.
1717581215
Erg tevreden met de diensten van Paperclicks. Denken mee een werken resultaatgericht!
Halil K.
Halil K.
1717318845
Ik heb het bedrijf Paperclicks leren kennen als een innovatief bedrijf.Het is een jong bedrijf met gedreven en creatieve medewerkers.Wat mij bevalt is dat ze niet in vaste denkpatronen blijven hangen en buiten de gebaande paden durven te gaan.Deze werkwijze levert mooie resultaten op.De projecten die ze afleveren zijn procesmatig erg goed ingericht waarbij het klantgerichte aspect goed in balans met het proces blijft.Paperclicks is een bedrijf dat ik een echte aanrader vind.
Ronald N.
Ronald N.
1717234980
Wij werken inmiddels al even met Vennix online, en zijn méér dan tevreden over het werk wat zij leveren. Snel, accuraat en denken mee. TOP bedrijf waar we graag nog lang mee verder willen.
Millers Oils B.
Millers Oils B.
1689940773
Ik ben zeer tevreden met Bas hoe hij alles geregeld voor mij heeft.Ik heb nou een heel mooie website. Bedankt!
Albert T.
Albert T.
1673373347
Vennix Online heeft mij ontzend goed geholpen bij het SEO proces voor een partij waarmee ik werk in een hoog concurrerende markt *(Elektrische fietsen). Het was ons binnen 3 maanden gelukt om de éérste positie te bemachtigen op het gewenste trefwoord en meer.Naast de SEO expertise is communicatie erg fijn, werken ze discreet als je white-label of in een samenwerking te werk gaat en zijn ze altijd ontzettend degelijk en begripvol.Ik zou Vennix Online en Bas volhartig aanraden.
Jannick
Jannick
1669966523
Bas weet wat ie doet, communiceert duidelijk en komt afspraken na. Voor onze SEO is hij een kanjer.
Jeannette R.
Jeannette R.
1668328042
Bas voelt heel goed aan wat je wil met de website, geeft duidelijk advies. Ik ben er heel blij met en ook met de fijne support nadien👍
Nicole O.
Nicole O.
1667986578
Super fijne samenwerking! Professioneel en veel kennis op gebied van SEO.
Esmee D.
Esmee D.
1667985372
We hebben door Vennix Online twee nieuwe websites laten maken waar we heel tevreden over zijn. Hierbij professioneel advies, uitwerking en oplevering van de websites. Al met al erg tevreden en ik kan het iedereen aanraden.
H. P.
H. P.
1667983370
Een super bedrijf!Denk met je mee en zorgt ervoor dat je groeit op de socials en Google!Sinds dag één word je bij elke zet erbij betrokken en vraagt ook wat je er zelf van vind. Dit geeft mij het vetrouwen dat ze weten wat ze doen en dus ook voor jou hard werken!Ga zo door mannen! 💪
Mohamed R.
Mohamed R.
1667933718
Bas en zijn team hebben alles in huis voor een mooie snel werkende én vindbare website. Ontwerpers, websitebouwers, SEO en SEA onder één dak. Er wordt goed geluisterd en deskundig geadviseerd. Super tevreden!
Astrid K.
Astrid K.
1667812819
Bas Vennix is een zeer kundige persoon als het gaat om websites, inrichting en vooral vormgeving.Hij luistert echt naar wat je wil en vertaalt dat naar een website waar je trots op kan zijn. Voor mij nooit meer een ander voor mijn website.
Tricky B.
Tricky B.
1642524577
Tof design, google friendly en goede service!
rene B.
rene B.
1622620907
Goede kwaliteit en luisterend naar de wensen van de klant
Sander van M.
Sander van M.
1615981293
Super service. Snelle levering en professioneel. Deze woorden omschrijven Vennix online. Aanrader als je een goede website nodig hebt. Denkt goed mee en komt met ideeën.
Mitchel G.
Mitchel G.
1611657193
Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt. En een website naar wens gemaakt. Ook gekozen voor onderhoud en service wanneer er iets is stuur ik een apje en is het dezelfde dag geregeld.
Ahmed L.
Ahmed L.
1611083086
In korte tijd een mooie website gemaakt en goed geholpen met mijn wensen
Steven Sayers (.
Steven Sayers (.
1602510600
js_loader

Recente projecten

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact