Klantcase CIvH

Snel een goede website

Heropbouw naar wens, inclusief optimalisatie

Blijvende ondersteuning

In het kort

“CIvH traint bedrijfsopvangteams (BOT), buddies en andere (potentiële) collegiale ondersteuners in het bijstaan van collega’s die een kritisch incident hebben meegmaakt.” – CIvH

CIvH kwam naar ons toe voor een heropbouw van de website. Dit hebben wij natuurlijk met plezier gerealiseerd. Zie hier het resultaat.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Website

Binnen één week stond de herbouwde website online. De  website heeft de oorspronkelijke maar geüpdate look . Helemaal passend in de stijl van CIvH.

2. Optimalisatie

De oorspronkelijke website had een look die voor CIvH werkt. Om net wat meer clicks te genereren hebben wij de website geoptimaliseerd waar nodig, zonder dat dit de stijl van CIvH wegneemt.

3. Ondersteuning

Wij staan altijd klaar om CIvH te ondersteunen. Lukt er iets niet? Dan kan er altijd even gebabbeld worden. Zo hoeft CIvH zich geen zorgen te maken.

*REVIEW PENDING*

–  CIvH

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben CIvH geholpen met

Web-development | Optimalisatie

Meer voorbeelden