Klantcase Cailin van Loon

Snel een goede website

Een unieke portfolio website

Overzichtelijk, maar toch interresant

In het kort

Cailin van Loon is een 25 jarige, afgestudeerde actrice, model, zangeres en kinderregisseur. Ze is in 2015 afgestudeerd in musicaltheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Cailin kwam naar ons toe voor een portfolio website. Deze hebben wij natuurlijk met plezier voor haar opgezet. Zie hier het resultaat.

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Website

Binnen één week stond de website online. Het nieuwe portfolio van Cailin heeft een overzichtelijke maar unieke look. Helemaal passend in de stijl van Cailin.

2. Portfolio

Een overzichtelijk portfolio is voor Cailin erg belangrijk. Omdat een portfolio altijd update is het belangrijk dat ze dit gemakkelijk zelf kan doen. De website is zo ingericht dat het portfolio gemakkelijk én snel bijgewerkt kan worden.

3. Overzichtelijk

De website is zo ingericht zodat deze uniek, interessant maar toch overzichtelijk blijft. Hierdoor kunnen bezoekers precies vinden wat zij graag over Cailin willen weten. Ideaal!

“In een week tijd heeft Bas een mooie, professionele website gemaakt. De communicatie was fijn en snel. Ik ben super tevreden en ik zou hem zeker aanraden!”

–  Cailin van Loon

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Cailin van Loon geholpen met

Web-development | Grafisch Design

Meer voorbeelden