Klantcase My Coaching & Training

Nieuwe website met een unieke look

Een landingspagina die werkt

Meer bezoekers door SEO.

In het kort

Als ervaren loopbaancoach in Tilburg helpt My Coaching jou door je carrière in de juiste banen te leiden. My Coaching biedt hulp bij het vinden van antwoorden rondom jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

De eigenaresse van My Coaching en Training kwam bij ons terecht met de vraag een nieuwe website te maken die vindbaar is in Google. Na een goed gesprek over de wensen zijn wij aan de slag gegaan. 

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Website

Binnen twee weken stond stond de eerste versie klaar. Na een maand stond de website online voor gebruik. De nieuwe website heeft een rustige maar interessante look. Helemaal passend in de stijl van My Coaching en Training.

2. SEO-pakket

Naast een landingspagina is het belangrijk dat de andere pagina’s juist zijn ingericht. Door het SEO-pakket toe te passen zorg je ervoor dat pagina’s gemakkelijk gevonden worden door de algoritme’s van Google.

3. Landingspagina

Het belangrijk dat de website vindbaar is in Google. Hierom hebben wij een landingspagina gemaakt die de website ondersteunt. Zo wordt deze sneller gevonden en krijgt de website meer bezoekers.

Wij hebben My Coaching & Training geholpen met

Web-development | SEO | Landingspagina | Grafisch Design

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Meer voorbeelden