Klantcase IBT-Groep

Groei van 120% in organisch verkeer in 1 jaar

Stijging van 95% in online vindbaarheid in 1 jaar

Recordaantal boekingen sinds optimalisaties

In het kort

Inventarisatie Bureau Tilburg, beter bekend als IBT-groep, verzorgt allerlei werkzaamheden om een bedrijf of organisatie te ondersteunen. Denk hierbij aan voorraadinventarisatie, cyclisch inventariseren en logistieke dienstverlening. Ook verzorgen zij de montagewerkzaamheden en allerlei andere ondersteunende taken.

IBT-Groep kwam bij ons terecht met de vraag een website te maken. Ook wilden zij graag meer klanten via hun website. Na een goed gesprek over de wensen zijn wij aan de slag gegaan. 

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Website

Binnen twee weken stond was de eerste versie klaar. Na een maand was de website online . De nieuwe website van IBT-groep heeft een strakke maar uitnodigende look. Helemaal passend in de stijl van IBT-Groep.

2. Bezoekers

Voor IBT-Groep is online verkeer erg belangrijk, om deze te bevorderen hebben wij SEO toegepast. Door onder andere het optimaliseren van hoofdpagina’s en het creëren van landingspagina’s krijgt IBT-Groep meer bezoekers.

3. Conversie

Wanneer het aantal bezoekers groeit, betekent dit niet direct dat zij ook een dienst afnemen. Hierom hebben wij conversie-optimalisatie toegepast. Zo begeleiden wij de bezoekers door de website.

Wij hebben IBT-Groep geholpen met

Web-development | SEO | Conversie optimalisatie | Grafisch Design

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Meer voorbeelden