Klantcase Seven Waves

Nieuw, verfrissend logo

Een website die gemakkelijk én functioneel is

Tweetalige website, toegankelijk voor iedereen

In het kort

SevenWaves is gefocust op het management van natuurgerichte innovaties. Sevenwaves richt zich onder andere op natuur en gezondheid, cultureel erfgoed en circulaire aanpakken.

De eigenaar van SevenWaves kwam bij ons terecht met de vraag een nieuwe website te maken in combinatie met een nieuw logo. Na een goed gesprek over de wensen zijn wij aan de slag gegaan. 

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Grafisch Design

Het logo is ontworpen in hecht contact met Sevenwaves. Hierdoor was er een heldere communicatie en werd het logo iets echt unieks. Het nieuwe logo van Sevenwaves vertaalt de natuur naar een logo. Helemaal passend in de stijl van Sevenwaves.

2. Web development

Naast het logo is de website voor Sevenwaves erg belangrijk. Daarom hebben wij een website gemaakt die gemakkelijk te onderhouden is. Sevenwaves kan nu zelf met gemak blogberichten posten wanneer dat gewenst is. Zo heeft Sevenwaves alle touwtjes in handen.

3. Tweetalig

Sevenwaves handelt op Europees niveau, hierom is het belangrijk dat de website toegankelijk is voor zowel Nederlands-sprekenden als Engelstaligen. Om deze reden hebben wij de website tweetalig gebouwd.

“Perfecte online dienstverlening, klantgericht, betrokken en zeer professioneel. Fijn in omgang. Schappelijke prijzen. Top! Aanrader!”

–  Rob Wolters, Sevenwaves

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Sevenwaves geholpen met

Web-development | Grafisch Design | Basis SEO-pakket

Meer voorbeelden