Klantcase Perfect Weddingplanners

Een website op maat gebouwd

Wensen worden werkelijkheid

2-talig en 2 domeinen

In het kort

Perfect weddingplanners regelt bruiloften tot in de details. Ze verzorgen het voorbereidende werk voor jouw bruiloft.

De eigenaar van Perfect Weddingplanners kwam bij ons terecht met de vraag een nieuwe website te maken die past bij de stijl van Perfect Weddingplanners. Na een goed gesprek over de wensen zijn wij aan de slag gegaan. 

Website bekijken

Strategisch te werk

1. Wensen

Voor Perfect Weddingplanners is de sfeer die de website weergeeft erg belangrijk. Hierom wilden zij graag veel input in het proces. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is en werkten dus graag samen aan de wensen. Zo is de website echt een onderdeel van Perfect Weddingplanners.

2. Website

Binnen twee weken stond was de eerste variant klaar. Na een maand was de website online . De nieuwe website van Perfect Weddingplanners heeft een unieke look, waarbij de sfeer goed is neergezet. Helemaal passend in de stijl van Perfect Weddingplanners.

3.  Meer bezoekers

Om extra boekingen te genereren hebben wij SEO toegepast. Zo krijgt Perfect Weddingplanners meer bezoekers. Daarnaast is de website 2 talig en bestaat deze uit 2 domeinen.

“Bas is heerlijk om mee te werken. Hij neemt de tijd voor je, luistert, heeft ideeën en maakt fantastisch mooie dingen. Hij is er voor je als je hem nodig hebt. Bas maakt een website die werkt, overzichtelijk is, vindbaar door Google en waar je mee kunt werken.”

–  The Perfect Weddingplanners

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Wij hebben Perfect Weddingplanners geholpen met

Web-development | SEO

Meer voorbeelden