Skip to main content

Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken?

Wil jij een professionele website laten maken? Dan ben je bij Vennix Online aan het juiste adres! Om je bedrijf te laten groeien heb je nieuwe klanten nodig. Tegenwoordig is jouw website jouw verkooppraatje. Om dit verkooppraatje zo sterk mogelijk te maken werken wij samen met jou aan een professionele website. Een website die perfect aansluit bij jouw doelgroep. Een website die presteert! 

PROJECT STARTEN

Professioneel én betaalbaar

Laat je bij ons een professionele WordPress website maken? Dan streven wij naar het beste resultaat. Dat resultaat behalen wij door goed te luisteren naar jouw wensen en op een transparante manier te werken. Zo zorgen wij er voor dat jij precies krijgt wat je echt nodig hebt, zonder hier te veel voor te betalen. Dat is fijn!

Wat maakt een website professioneel?

Een professionele website is zo opgesteld dat deze er niet alleen goed uitziet voor de gebruiker. Het is een website die ook in “the back-end” (achter de schermen) goed in elkaar zit. Hiermee worden zowel de User Experience, als de SEO-scores bedoeld. Een professionele website is dus veel meer dan alleen een leuk plaatje voor het oog. Het gaat hier juist om de conversie.

Naast de User-Experience, de SEO-score en de conversie zijn er nog andere factoren die jouw website maken of breken. Denk aan zaken zoals de laadtijd en de samenhang van de website. Tot slot misschien wel de meest belangrijke factor; zorg ervoor dat jouw gebruiker het zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk heeft. Er komt stiekem meer bij kijken dan je denkt! Gelukkig hoeft het laten maken van een professionele website niet duur te zijn. Kijk maar eens bij onze prijzen!

1. User Experience

Hoe ervaart de bezoeker de website?

Wat is User Experience (UX) en waarom is het zo belangrijk? UX betekend; de ervaring van de gebruiker. Hoe doorloopt de klant jouw website, waar loopt zij tegenaan en wat is juist prettig? Wanneer een website goed is ontworpen, doorloopt de klant deze zonder al te veel op te merken van dit design. Vaak merken klanten alleen de super-speciale dingen die jouw website net naar dat extra niveau brengen. Dit is echter vaak niet eens nodig, denk maar aan een website zoals Coolblue. Het is hier duidelijk hoe je de website doorloopt, zonder dat dit specifiek opvalt. Een goede User Experience zorgt dus direct voor een goede ervaring, maar hoeft niet op te vallen. Belangrijk! Het laten maken van een professionele website zorgt dus niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar ook voor een goede basis. Hierdoor ben je future-proof en kun je gemakkelijk inspelen op mogelijke veranderingen.

Contact opnemen

2. Huisstijl

Welke stijl past bij jouw doelgroep?

Een juist ingerichte website zorgt voor meer klanten, maar een effectieve en duidelijke huisstijl is minstens zo belangrijk. Wanneer de website juist op elkaar afgestemd is kunnen klanten zich gemakkelijker door de website navigeren. Denk aan de kleur van een knop of het uiterlijk van een icoon. Zelfs tekstgrootte en stijl zijn belangrijk. Tot slot wordt een website met een duidelijke huisstijl als betrouwbaar gezien.

3. SEO

Op welke termen wil jij gevonden worden?

Search Engine Optimalisation, beter bedenkt als zoekmachine-optimalisatie of SEO, is een verzameling van technieken. Deze zijn gericht op het optimaliseren van jouw website of webshop. Dit zodat deze beter te vinden is in zoekmachines zoals Google. SEO zorgt, wanneer juist toegepast, direct voor meer bezoekers op jouw website. Wil je meer weten over SEO?

Meer over SEO

4. Conversie

Worden je bezoekers wel echt klant?

Conversie betekend letterlijk omzetting, binnen de online marketing staat het vaak voor het behalen van een vastgesteld doel. Een doel kan zijn: “Ik wil dat 3% van mijn bezoekers hun email-adres achterlaat. Wanneer dit doel behaald word spreekt men van conversie. Om de doelen te behalen zal je je website hierop af moeten stemmen. Vennix Online helpt jou hier graag bij!

Enkele andere conversie-doelen
 • Inschrijven op een nieuwsbrief;
 • een bepaalde tijd op de website blijven;
 • een bepaald aantal pagina’s op de website bekijken;
 • een product of dienst kopen;
 • contact opnemen.

5. Laadtijd

Zoek je een professionele website die presteert?

De tijd die je website nodig heeft om te laten heeft direct een invloed op zowel je ranking in Google, als de ervaring van de gebruiker. Je wil natuurlijk dat je laadtijd zo laag mogelijk is. Wanneer je laadtijd laag is, geven zoekmachines de website een hogere score. Deze hogere score zorgt ervoor dat jouw website makkelijker gevonden wordt en dus meer bezoekers krijgt. Daarnaast zorgt een lagere score er voor dat de gebruikers niet onnodig hoeven te wachten op de website, en dat is fijn!

De laadtijd bestaat uit:
 • Hoeveelheid content
 • Grootte afbeeldingen
 • De host van je website
 • Internetsnelheid van de gebruiker

De internetsnelheid van de gebruiker kan je natuurlijk niks aan doen, maar je kan er wel voor zorgen dat deze zo min mogelijk belast word. Hier komt bijvoorbeeld het formaat van jouw afbeeldingen bij kijken. Er zijn hier 2 factoren waar je op moet letten. Op welk device opent de gebruiker de afbeelding en hoe groot word deze afbeelding weergeven. Vennix Online zorgt er graag voor dat jouw website optimaal laad. Wil jij je professionele website laten maken door Vennix Online? Neem contact op!

Contact opnemen

Waarom Vennix Online?

Vennix Online bestaat uit een klein team jonge creatievelingen. Hierdoor zijn wij erg flexibel en persoonlijk. Onze specialiteit en passie ligt bij SEO, de websites die wij maken zijn dan ook gericht op zoekresultaten. Wij genieten het meest wanneer we klanten vrolijk kunnen maken met mooie resultaten. Hier doen wij dan ook ons uiterste best voor. Werken doen wij  graag overal en nergens, maar vooral vanuit huis. Wanneer je een persoonlijk gesprek wil, komen wij naar jou toe! Zo kunnen wij jou persoonlijk van dienst zijn. Vennix Online heeft al mooie resultaten!

Website beheren in WordPress | CMS Logo

Gemakkelijk zelf content toevoegen met WordPress

 • Meest gebruikte CMS
 • Zelf snel content toevoegen
 • Gemakkelijk zelf te beheren

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je op een eenvoudige manier je website kunt maken én onderhouden. Waarom heb je Vennix Online dan nodig? Een website maken is makkelijk. Wil je echter een professionele website die echt wat oplevert? Daar zit veel meer achter. Vennix Online heeft al jaren ervaring in het bouwen én onderhouden van professionele WordPress websites. Daarnaast biedt Vennix Online ook alle ondersteunende diensten aan. Denk hierbij aan hosting, zoekmachine optimalisatie (SEO), het opzetten van jouw mail, etc. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden zit je zeker goed bij ons!

WordPress is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook veilig! Zelfs de grote bedrijven zoals BBC America en Beyonce gebruiken het! In een artikel van WordFence wordt beschreven dat WordPress zeer veilig is, zolang je je aan de basisprincipes houdt. Hier helpen wij jou natuurlijk graag bij!

100% tevredenheidsgarantie

Professioneel en doeltreffend ontwerp

Goed vindbaar in Google

Responsive design voor alle apparaten

Contactformulier & Google Maps

Eenvoudig zelf je website beheren

Ons werk

Portfolio bekijken

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen