Skip to main content

Website laten maken Breda

Website laten maken in Breda?

Je bent een (startende) ondernemer in Omgeving Breda. Natuurlijk wil je graag klanten bereiken, maar hoe? Met een goede website die helemaal aansluit bij jouw doelgroep! Online naamsbekendheid wordt namelijk steeds belangrijker. Daarnaast is het veel makkelijker  om jouw klanten te  bereiken via Google dan via bijvoorbeeld een foldertje.

PROJECT STARTEN
Website laten maken Breda? | portfolio | IBT-Groep

Website laten maken in Breda?

Je bent een (startende) ondernemer in Omgeving Breda. Natuurlijk wil je graag klanten bereiken, maar hoe? Met een goede website die helemaal aansluit bij jouw doelgroep! Online naamsbekendheid wordt namelijk steeds belangrijker. Daarnaast is het veel makkelijker  om jouw klanten te  bereiken via Google dan via bijvoorbeeld een foldertje.

PROJECT STARTEN
Website laten maken Breda? | portfolio | IBT-Groep

Webdevelopment met oog voor resultaat

Als SEO-specialist en ster in Grafisch Design bouwt Vennix Online een website die niet alleen mooi is, maar ook een website die resultaten boekt. Dit kan al heel voordelig; voor slechts 495,- heb jij al een complete website!

Wil jij je website laten maken in omgeving Breda? Neem dan contact op! Wil je eerst meer weten? Lees dan vooral verder.

Waarom webdesign in Breda?

Waar moet ik mijn website laten maken? Het is bij de bouw van een website handig om snel te kunnen schakelen en persoonlijk contact te hebben. Daarom raad ik je aan om je website te laten bouwen door een webbouwer in de buurt. Vennix Online is actief in Breda, Den Bosch, Tilburg en omgeving. Woon je in Breda? Dan wil je het liefst een website laten maken in Breda.

Door een persoonlijk gesprek zullen wij het doel en de wensen van de website bespreken. Wij helpen je graag om een site op te zetten die helemaal aan jouw wensen voldoet. Een website waarvan jij een lach op je gezicht krijgt!

Goedkoop website laten maken

Als startende ondernemer wil je uiteraard niet teveel geld kwijt zijn aan webdesign. Daarom bouwen wij websites voor een scherpe prijs.

Zo heb je al een complete WordPress website vanaf €495,-  zonder verassingen. Ten alle tijden proberen wij de kosten van jouw nieuwe website zo laag mogelijk te houden. Afhankelijk van jouw wensen doen wij je een vrijblijvend aanbod. Neem gerust contact op, dan spreken we de mogelijkheden met je door.

  • Geen Maand-abonnement
  • Zelf teksten/afbeeldingen aanpassen
  • Snel online
  • Mobielvriendelijk
  • Zelf gemakkelijk jouw website beheren
  • WordPress Website
  • Goed vindbaar in Google
  • 100% Tevredenheidsgarantie

Goed vindbaar in Google (SEO)

Als je jouw website bij Vennix Online laat maken, dan zorgen wij er voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google. Dat doen wij door de website technisch goed te bouwen. Daardoor geeft Google jouw nieuwe website een goede score.

Door gebruik te maken van de geïnstalleerde plugins kan je zelf je website zo optimaal mogelijk instellen voor Google, dit noem je zoekmachine optimalisatie. Door je website goed in te stellen en goede teksten te schrijven zal je steeds hoger in Google zal komen. Wanneer je hier zelf niet uit komt helpen wij je graag.

Het is ook mogelijk om de zoekmachine optimalisatie van je website volledig uit te besteden. Door bijvoorbeeld jouw teksten te schrijven, verbeteren van de laadsnelheid en in te spelen op de beste zoektermen. Alles voor een betere online vindbaarheid. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Lees verder over zoekmachine optimalisatie.

Een website die altijd up to date is

Bijna 1/3 van alle websites draait op dit moment op WordPress. WordPress is een zeer handig en gebruiksvriendelijk CMS (content management system). Op jouw nieuwe website gebruiken wij daarom WordPress. Doordat WordPress zoveel gebruikt word, zijn er ook steeds nieuwe versies en updates. Wat er voor zorgt dat jouw website altijd up to date blijft. Hierdoor is de website gemakkelijk zelf te onderhouden en te bewerken.

Via WordPress kan je zelf ook pagina’s toevoegen. Ook is de nieuw gemaakte website niet gelimiteerd aan een aantal pagina’s. Ook achteraf ondersteunt Vennix Online je hierbij. Wil je nog meer weten over dit CMS? Lees dan hier verder over WordPress.

De klant is koning

Tevredenheidsgarantie:
Wij werken net zo lang door tot jij 100% tevreden bent over jouw website.

Waarom Webdesign door Vennix Online?

Met Vennix Online neem je een betrouwbare, maar ook flexibele partner in de arm. Een webdesigner uit omgeving Breda die écht met je meedenkt. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent! Van tevoren maken we heldere afspraken. We maken van tevoren heldere afspraken af.  Mocht het toch nodig zijn om hiervan af te wijken. Dan kijken wij graag samen naar de mogelijkheden. Elke gebouwde website moet namelijk een uniek pareltje zijn.

Snel en persoonlijk contact

Wij willen het beste voor jou en jouw klanten. Hierbij is het belangrijk dat jij en ik goed communiceren. Zo zitten we op één lijn en maken we samen een website die écht werkt!

Heldere afspraken

Voordat we aan de slag gaan spreken we helder af wat wij van elkaar verwachten. Dit om misverstanden te voorkomen. Mocht er toch iets fout gaan? Dan denken wij graag mee.

Flexibel

Kom je zelf ergens even niet uit? Of werkt je mail niet zoals je dat verwacht? Vennix Online vindt het belangrijk dat jij verder kan. Daarom lossen wij problemen vaak dezelfde dag nog op.

Een website die niet alléén mooi is

Als SEO-specialist zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar vooral goed werkt. We willen resultaat zien. Meer klanten, daar word je toch blij van!

Wij helpen in de online wereld

Vennix Online is een webbureau in Tilburg.
Wij houden van heldere communicatie, goede afspraken en een eerlijke prijs.
Ons bureau is gespecialiseerd in SEO (zoekmachine optimalisatie).
De websites bouwen wij gericht op de resultaten in Google.
Bij ons kun je terecht voor zowel website als SEO diensten,
maar ook diensten zoals hosting en design.

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij door Vennix Online een website laten maken in Breda? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij reageren snel en helder op je vragen. Samen sparren over jouw online kansen? Graag adviseren wij hoe je het beste online succes kan behalen! Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe website wilt laten maken? Geen probleem, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Breda dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Ons werk

#TROTS

Een paar recente projecten waar wij trots op zijn. 

Portfolio bekijken