Skip to main content

Zoekmachine optimalisatie bureau

Goed gevonden worden met een zoekmachine optimalisatie bureau

Wil jij hogere resultaten in Google? Wil jij een website die écht resultaat boekt? Ons web bureau is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Samen zorgen we voor een website met succes!

  • Hoge SEO scores
  • Effectieve websites
  • Online succes
ik wil meer klanten

Wij helpen in de online wereld

Vennix Online is een web bureau in Tilburg, gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Wij houden van heldere communicatie, goede afspraken en een eerlijke prijs.

De voordelen van Vennix Online

Professionele aanpak

Vennix Online weet wat die doet. Wij zorgen ervoor dat wij jouw wensen en dromen omzetten in de realiteit. Dit doen wij door aandachtig te luisteren naar jouw wensen en jouw website nauwkeurig te analyseren. Zo kunnen wij effectief aan de slag.

Persoonlijke invloed

Wij als zoekmachine optimalisatie bureau vinden het belangrijk dat jouw input gehoord word. Jij wordt dan ook nauw betrokken in dit proces. Waar wil jij meer resultaat zien? Wat vind jij belangrijk? Jouw dromen zijn onze doelen.

Eerlijke terugkoppeling

SEO is een traject waar tijd over heen gaat, je kan namelijk niet in één dag bovenaan staan in Google. Hierom is het belangrijk dat we jou regelmatig op de hoogte stellen van de veranderingen. Heldere communicatie en eerlijke terugkoppeling staat centraal.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimalisation), is een verzameling technieken welke worden toegepast om websites hoger te laten ‘ranken’ in Google. Zo krijg jij meer bezoekers! (En dus meer aanvraag, nice.)

Ik wil meer weten over SEO!
Wat is zoekmachine optimalisatie? - Hoe werkt SEO?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie bureau?

Waarom zou je een zoekmachine optimalisatie bureau inzetten? Simpel gezegd, kwaliteit en tijdsbesparing. Wij als SEO-specialist weten haarfijn jouw website zo in te richten dat deze SEO-optimaal is. Hierdoor kunnen wij sneller en effectiever aan de slag, dat bespaart jou kostbare tijd! Win-win!

Wat doet een SEO specilalist?
Portfolio Mockup - Gestructureerde Chaos - Zoekmachine Optimalisatie Bureau

“Vennix Online werkt net zo lang door tot jij 100% tevreden bent met jouw website."

Dit zeggen anderen

Wij werken inmiddels al even met Vennix online, en zijn méér dan tevreden over het werk wat zij leveren. Snel, accuraat en denken mee. TOP bedrijf waar we graag nog lang mee verder willen.
Millers Oils B.
Millers Oils B.
1689940773
Ik ben zeer tevreden met Bas hoe hij alles geregeld voor mij heeft.Ik heb nou een heel mooie website. Bedankt!
Albert T.
Albert T.
1673373347
Vennix Online heeft mij ontzend goed geholpen bij het SEO proces voor een partij waarmee ik werk in een hoog concurrerende markt *(Elektrische fietsen). Het was ons binnen 3 maanden gelukt om de éérste positie te bemachtigen op het gewenste trefwoord en meer.Naast de SEO expertise is communicatie erg fijn, werken ze discreet als je white-label of in een samenwerking te werk gaat en zijn ze altijd ontzettend degelijk en begripvol.Ik zou Vennix Online en Bas volhartig aanraden.
Jannick
Jannick
1669966523
Bas weet wat ie doet, communiceert duidelijk en komt afspraken na. Voor onze SEO is hij een kanjer.
Jeannette R.
Jeannette R.
1668328042
Bas voelt heel goed aan wat je wil met de website, geeft duidelijk advies. Ik ben er heel blij met en ook met de fijne support nadien👍
Nicole O.
Nicole O.
1667986578
Super fijne samenwerking! Professioneel en veel kennis op gebied van SEO.
Esmee D.
Esmee D.
1667985372
We hebben door Vennix Online twee nieuwe websites laten maken waar we heel tevreden over zijn. Hierbij professioneel advies, uitwerking en oplevering van de websites. Al met al erg tevreden en ik kan het iedereen aanraden.
H. P.
H. P.
1667983370
Een super bedrijf!Denk met je mee en zorgt ervoor dat je groeit op de socials en Google!Sinds dag één word je bij elke zet erbij betrokken en vraagt ook wat je er zelf van vind. Dit geeft mij het vetrouwen dat ze weten wat ze doen en dus ook voor jou hard werken!Ga zo door mannen! 💪
Mohamed R.
Mohamed R.
1667933718
Bas en zijn team hebben alles in huis voor een mooie snel werkende én vindbare website. Ontwerpers, websitebouwers, SEO en SEA onder één dak. Er wordt goed geluisterd en deskundig geadviseerd. Super tevreden!
Astrid K.
Astrid K.
1667812819
Bas Vennix is een zeer kundige persoon als het gaat om websites, inrichting en vooral vormgeving.Hij luistert echt naar wat je wil en vertaalt dat naar een website waar je trots op kan zijn. Voor mij nooit meer een ander voor mijn website.
Tricky B.
Tricky B.
1642524577
Tof design, google friendly en goede service!
rene B.
rene B.
1622620907
Goede kwaliteit en luisterend naar de wensen van de klant
Sander van M.
Sander van M.
1615981293
Super service. Snelle levering en professioneel. Deze woorden omschrijven Vennix online. Aanrader als je een goede website nodig hebt. Denkt goed mee en komt met ideeën.
Mitchel G.
Mitchel G.
1611657193
Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt. En een website naar wens gemaakt. Ook gekozen voor onderhoud en service wanneer er iets is stuur ik een apje en is het dezelfde dag geregeld.
Ahmed L.
Ahmed L.
1611083086
In korte tijd een mooie website gemaakt en goed geholpen met mijn wensen
Steven Sayers (.
Steven Sayers (.
1602510600
Betrouwbare partij om mee samen te werken. Levert snel en kwalitatief goed werk! Aanrader wanneer je een betaalbare website zoekt in Tilburg.
Pamela - H.
Pamela - H.
1596467579
Bas is bekwaam, communiceert helder en zeer betrokken! Hij heeft ons voorzien van een goede, mooie website welke hij ook kundig onderhoudt.
Marcel O.
Marcel O.
1593517467
In een week tijd heeft Bas een mooie professionele website gemaakt. De communicatie was fijn en snel. Ik ben super tevreden en ik zou hem zeker aanraden!
Cailin van L.
Cailin van L.
1588259555
js_loader

Recente projecten

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact