Skip to main content

Webdevelopment

De ins en outs van Webdevelopment.

Wat is webdevelopment?

Webdevelopment is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website (of andere web oplossing) te maken heeft. Het draait hier om meer dan het maken van een website of web-app. Denk aan UI- en UX-design, conversie-optimalisatie en SEO. Een goede website zorgt direct voor meer bezoekers en sales.

  • User Experience & User Interface
  • Conversie-optimalisatie
  • Zoekmachine optimalisatie

Wat doet een webdeveloper?

In het kort: Web developers gebruiken scripting (ofwel programmeertaal) om websites (of webapps) te bouwen en deze te voorzien van verschillende functies. De meest gebruikte scripts zijn HTML, CSS, PHP en JavaScript.

Webdesign en website ontwikkeling

Wanneer je het hebt over Web development heb je het automatisch ook over webdesign. Het maken van een websites gaat om veel meer dan enkel het produceren van een mooie website. Wij willen websites die online scoren. Hierom passen wij conversie optimalisatie toe. “Conversie optimalisatie focust zich op het zodanig inrichten van jouw website, zodat jouw bezoekers sneller doen wat jij van hen verlangt.” Wil je meer weten over conversie-optimalisatie? Wij hebben er een hele pagina over!

WordPress

Wij houden van WordPress. Het opensource CMS (content management system) is ideaal voor het maken van websites en webshops. Doordat wij onze websites maken in WordPress ben jij verzekerd van een website die:

  • Hoog scoort in Google
  • Veilig is
  • Constant geüpdate wordt.
Website beheren in WordPress | CMS Logo

Website ontwikkeling op maat

Wij houden van resultaat. Hierom bouwen wij websites op maat. Ons team zorgt er dan ook voor dat jouw website perfect bij jouw bedrijf past. Zo krijg je écht iets unieks. En dat terwijl de website ook nog scoort.

Hoe pakken wij web development aan?

Heldere afspraken

Tijdens het ontwikkelen van jouw website is het extreem belangrijk dat we op één lijn zitten. Hierom bespreken we van te voren wat jij verwacht en wat wij bieden. Samen zetten we iets moois neer.

Slechts twee weken!?

Binnen enkele dagen hebben we een eerste opzet. Het idee is om binnen twee weken online te zijn. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kan jij gemakkelijk feedback geven. Zo kunnen wij dé perfecte website bouwen.

Oplevering

Wanneer de website helemaal naar wens is leveren wij deze op. Vervolgens kan je deze eenvoudig zelf onderhouden. Kom je ergens niet uit? Wij helpen graag!

Webdevelopment voor jou

Wil jij een website laten maken door een specialist? Vennix Online helpt graag. Jouw kennis en onze passie voor web development zorgen ervoor dat we iets moois neerzetten. Een website die resultaat boekt. Twijfel je nog? Neem anders contact op! Wij helpen je graag.

Dit zeggen anderen

Dankzij Bas en zijn collega's van Paperclicks hoef ik me geen zorgen te maken over het online gedeelte van ondernemen. Ze staan altijd voor je klaar en lossen problemen direct op. Super!
Lars B.
Lars B.
1718098827
Paperclicks zijn de de 5 sterren zeker waard!Het is een zeer fijn, betrouwbaar en flexibel bedrijf die de klant op nummer 1 zet!
Pascal P.
Pascal P.
1717581215
Erg tevreden met de diensten van Paperclicks. Denken mee een werken resultaatgericht!
Halil K.
Halil K.
1717318845
Ik heb het bedrijf Paperclicks leren kennen als een innovatief bedrijf.Het is een jong bedrijf met gedreven en creatieve medewerkers.Wat mij bevalt is dat ze niet in vaste denkpatronen blijven hangen en buiten de gebaande paden durven te gaan.Deze werkwijze levert mooie resultaten op.De projecten die ze afleveren zijn procesmatig erg goed ingericht waarbij het klantgerichte aspect goed in balans met het proces blijft.Paperclicks is een bedrijf dat ik een echte aanrader vind.
Ronald N.
Ronald N.
1717234980
Wij werken inmiddels al even met Vennix online, en zijn méér dan tevreden over het werk wat zij leveren. Snel, accuraat en denken mee. TOP bedrijf waar we graag nog lang mee verder willen.
Millers Oils B.
Millers Oils B.
1689940773
Ik ben zeer tevreden met Bas hoe hij alles geregeld voor mij heeft.Ik heb nou een heel mooie website. Bedankt!
Albert T.
Albert T.
1673373347
Vennix Online heeft mij ontzend goed geholpen bij het SEO proces voor een partij waarmee ik werk in een hoog concurrerende markt *(Elektrische fietsen). Het was ons binnen 3 maanden gelukt om de éérste positie te bemachtigen op het gewenste trefwoord en meer.Naast de SEO expertise is communicatie erg fijn, werken ze discreet als je white-label of in een samenwerking te werk gaat en zijn ze altijd ontzettend degelijk en begripvol.Ik zou Vennix Online en Bas volhartig aanraden.
Jannick
Jannick
1669966523
Bas weet wat ie doet, communiceert duidelijk en komt afspraken na. Voor onze SEO is hij een kanjer.
Jeannette R.
Jeannette R.
1668328042
Bas voelt heel goed aan wat je wil met de website, geeft duidelijk advies. Ik ben er heel blij met en ook met de fijne support nadien👍
Nicole O.
Nicole O.
1667986578
Super fijne samenwerking! Professioneel en veel kennis op gebied van SEO.
Esmee D.
Esmee D.
1667985372
We hebben door Vennix Online twee nieuwe websites laten maken waar we heel tevreden over zijn. Hierbij professioneel advies, uitwerking en oplevering van de websites. Al met al erg tevreden en ik kan het iedereen aanraden.
H. P.
H. P.
1667983370
Een super bedrijf!Denk met je mee en zorgt ervoor dat je groeit op de socials en Google!Sinds dag één word je bij elke zet erbij betrokken en vraagt ook wat je er zelf van vind. Dit geeft mij het vetrouwen dat ze weten wat ze doen en dus ook voor jou hard werken!Ga zo door mannen! 💪
Mohamed R.
Mohamed R.
1667933718
Bas en zijn team hebben alles in huis voor een mooie snel werkende én vindbare website. Ontwerpers, websitebouwers, SEO en SEA onder één dak. Er wordt goed geluisterd en deskundig geadviseerd. Super tevreden!
Astrid K.
Astrid K.
1667812819
Bas Vennix is een zeer kundige persoon als het gaat om websites, inrichting en vooral vormgeving.Hij luistert echt naar wat je wil en vertaalt dat naar een website waar je trots op kan zijn. Voor mij nooit meer een ander voor mijn website.
Tricky B.
Tricky B.
1642524577
Tof design, google friendly en goede service!
rene B.
rene B.
1622620907
Goede kwaliteit en luisterend naar de wensen van de klant
Sander van M.
Sander van M.
1615981293
Super service. Snelle levering en professioneel. Deze woorden omschrijven Vennix online. Aanrader als je een goede website nodig hebt. Denkt goed mee en komt met ideeën.
Mitchel G.
Mitchel G.
1611657193
Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt. En een website naar wens gemaakt. Ook gekozen voor onderhoud en service wanneer er iets is stuur ik een apje en is het dezelfde dag geregeld.
Ahmed L.
Ahmed L.
1611083086
In korte tijd een mooie website gemaakt en goed geholpen met mijn wensen
Steven Sayers (.
Steven Sayers (.
1602510600
js_loader

Recente projecten

Neem vrijblijvend contact op

Wil je door Vennix Online een website laten maken? Dan kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel en helder mogelijk op je vragen. Samen sparren wij over waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen benutten. Weet je toch niet helemaal zeker waar  je jouw nieuwe site wil laten maken? Geen zorgen, wij geven je graag passend advies. Dit is altijd 100% vrijblijvend!

Heb je nog vragen?

Heb je toch nog vragen of kom je er met je website niet uit? Neem dan gerust contact op. Wij doen wat we kunnen om jou verder te helpen. Wanneer je jouw website wil laten maken in Brabant dan kunnen wij langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Contact